na úvodní stránku http://www.htmotor.cz/
 
kontaktní telefon
Menu HTmotor

U HTmotoru dostanete vždy originální autodíly, na které se můžete vždy spolehnout!

Díky spolupráci se světovými výrobci náhradních dílů můžete od firmy HTmotor získat kvalitní náhradní díly, na které je spoleh. Díky naší práci tak můžete Vaše zákazníky dělat spokojené a ti se k Vám budou vždy rádi vracet.

Náhradní díly pro osobní a užitkové vozy

náhradní díly pro osobní vozy

Náhradní díly pro nákladní vozy

náhradní díly pro užitkové a nákladní vozy

Náhradní díly pro motocykly

náhradní díly pro motocykly

Servisní výbava a diagnostika

Přehled náhradních dílů HTmotor
pro zobrazení plné velikosti na obrázek klikněte

3 VÝHODY, KTERÉ VÁM NAŠE KVALITNÍ NÁHRADNÍ DÍLY PŘINESOU

1. Bonusy a výhody, které u nás získáte, můžete automaticky a ZDARMA přenést na zákazníka
Díky tomu můžete budovat stálou klientelu naprosto bez práce!

2. HTmotor + VY = spokojený zákazník

HTmotor Vám dodá kvalitní náhradní díly, Vy provedete kvalitní montáž a výsledek nemůže být špatný! Spokojený zákazník se k Vám bude rád vracet a dokonce Vás doporučí svým přátelům a známým.

3. Originální náhradní díly budou vždy sedět a Vy i zákazníci ušetříte
Už se Vám stalo, že jste chtěli ušetřit na nesprávném místě a použili jste při opravě místo kvatliního náhradního dílu repliku, která "tak úplně" nepasovala a díky tomu byla její živostnost oproti originálnímu dílu poloviční? Mnoho našich zákazníků se o kvalitě našich náhradních dílů mohlo přesvědčit. Kvalitní originální náhradní díly od firmy HTmotor jsou cenově výhodnější, než repliky. Jak je to možné, když originál stojí třeba 1.400,- Kč, kdežto replika je jen za 1.000,- Kč? Spočítejme to společně: V praxi se jasně prokázalo, že originální díl má při správně provedené montáži dvakrát větší životnost, než replika. Řekněme, že originální díl X má běžnou životnost 4 roky. Zaplatíte tedy 1.400,- Kč za díl a 600,- Kč za jeho montáž. To je celkem 2.000,- Kč za 4 roky. Na kolik nás příjde použití laciné a nekvalitní repliky? Během 4 let budeme potřebovat 2 díly a zaplatíme 2x montáž. To je tedy 1.000,- Kč za díl + 600,- Kč za montáž, to celé 2x, což je 3.200,- Kč. Už vidíte ten rozdíl? Používat kvalitní náhradní díly se tedy jednoznačně vyplatí a šetří to vaši peněženku! Ve zdánlivé snaze ušetřit cca 28% jste tak ve skutečnosti museli zaplatit o celých 60% více! Jaké díly tedy budete nakupovat?
© 2011 - 2024 HTmotor | grafika EUROVIZITKY.cz | vytvořil DYNAMIC software